Over ons

"The smallest things take up the most room in our heart" 
                                                                                          - Pooh


Lesley de Ruyter

 Tof dat je onze website bezoekt! Ik ben Lesley en ik ben 28 jaar. Al meer dan 3 jaar geleden ben ik begonnen met edelsmeden. Ik maak mijn eigen sieraden, van ringen tot oorbellen en hangers voor aan een ketting. Het liefst werk ik met sterling zilver en mooie edelstenen. Omdat ik het zo ontzettend leuk vind, is mijn hobby uit de hand gelopen. Via deze weg hoop ik anderen blij te kunnen maken met wat ik zelf ook leuk vind. 

Ik hoop dat je iets leuks ziet tussen alle handgemaakte items. Alles wat je in de shop ziet, is wat betreft materiaal met grote zorg uitgezocht en vervolgens met liefde op maat gemaakt. Alles wordt leuk ingepakt, dus het is ook erg leuk om cadeau te doen! Natuurlijk snappen we het ook wanneer je gewoon eens iets leuks voor jezelf wil kopen. Kijk eens rond en mocht je wensen of ideeën hebben, laat het me dan weten. Ik denk graag met je mee. 

Heel erg bedankt voor je steun en vertrouwen, we gaan graag voor je aan de slag!

Liefs, Lesley

Sinds september 2018 zijn wij LegendFairy.


Maikel Mocking

Fijn dat je er bent!

Ik ben Maikel en ben 30 jaar. Sinds enkele jaren zie ik wat voor mooie dingen Lesley kan maken van zilver en daar anderen blij mee maakt. Dit laatste wilde ik ook. Daarom hebben we nu samen een lasersnijder aan de slag. We ontwerpen samen items van o.a. hout en acrylaat. Ik vind het ontzettend leuk om ook voor jou aan de slag te gaan. Kijk gerust rond in de shop of je daar iets leuks tussen kunt vinden!

Tijdens mijn verre reizen naar o.a. Japan heb ik inspiratie opgedaan. Heb jij zelf ideeën, dan hoor ik het graag van je. We zorgen er dan voor dat je je item zo snel mogelijk thuis hebt. 

Hartelijke groet!

Maak jouw eigen website met JouwWeb