Voorwaarden

Bedenktijd en retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via mail (thelegendfairy@gmail.com), per telefoon of met een persoonlijk bericht op onze Social Media kanalen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Maatwerk

Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Onder maatwerk verstaan wij ook een personalisatie zoals een gravering van een product uit onze webshop.

Ontevreden?

Bent u ontevreden over het ontvangen product? Laat het ons weten! U kunt contact met ons opnemen via mail (thelegendfairy@gmail.com), per telefoon of met een persoonlijk bericht op onze Social Media kanalen. Wij gaan graag met u in gesprek en zullen ons uiterste best doen om er samen met u uit te komen. 

Levertijd en verzendkosten

Levertijd

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Kijk hieronder voor een indicatie van de levertijd per productcategorie. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering, wanneer wij de bestelling verzonden hebben, de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 • Levertijd ringen 
  Omdat onze ringen speciaal voor de klant op maat gemaakt worden, zal het maximaal 2 werkweken kosten om het product te maken en te verzenden.
 • Levertijd overige sieraden, wonen, accessoires en boekenleggers
  De producten zullen binnen een werkweek gemaakt en verzonden worden. 

Verzendkosten

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

 • €1,50 voor bestellingen die door de brievenbus passen
 • €4,95 voor bestellingen onder de € 75,-
 • Gratis voor bestellingen vanaf €50,-

Betaalmethodes

U kunt uw bestelling op verschillende manier betalen.
Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:

 • Ideal
 • Paypal
 • Mastercard
 • Visa
 • Vooraf betalen
 • Betalen op factuur

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Ruilen

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via mail (thelegendfairy@gmail.com), per telefoon of met een persoonlijk bericht op onze Social Media kanalen. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Contact

Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u ons bereiken. Klik hier voor onze contactgegevens. 

Maak jouw eigen website met JouwWeb