Terugblik op 2019

Het jaar 2019 was voor ons het eerste volle jaar waarin we een eigen bedrijf hadden. De volle vier kwartalen, om te kijken of we er samen iets van konden maken. Conclusie? Het was fantastisch!

Lees meer »

Maatwerk voor jezelf

Even tijd voor jezelf. Het is namelijk alweer even geleden dat ik een ring voor mezelf maakte. En eens in de zoveel tijd vind ik het leuk om een oude steen nieuw leven in te blazen. Hoe kan dat nu beter dan in een eigen sterling zilveren ring? Lesley kan niet alleen nieuwe ringen maken, maar ook een ' oude'  ring of steen een nieuw ontwerp of een nieuwe vorm geven. Deze keer doet ze dat met haar aquamarijn. De steen zit al even in een ring die ze niet meer draagt. Toen ze haar oude ring weer tegen kwam, dacht ze: 'Die wil ik weer dragen!'

Lees meer »

Pak mijn hand

Pak mijn hand! En we gaan op avontuur. Zo begonnen we op 9 september 2018. Vandaag is dat alweer vier maanden geleden. De tijd vliegt en het lijkt wel alsof we gisteren elkaar de hand schudden op het KvK-kantoor in Eindhoven; die clichés hebben toch een kern van waarheid. En nu, 4 maanden later, hebben we toch al een hoop geleerd over het hebben van een eigen bedrijfje, maar ook over het hebben van een eigen bedrijf waar je samen met je partner voor verantwoordelijk bent. We zijn trouwens nog steeds bij elkaar.

Lees meer »

Maak jouw eigen website met JouwWeb