Pak mijn hand

Gepubliceerd op 9 januari 2019 om 09:02

Pak mijn hand! En we gaan op avontuur. Zo begonnen we op 9 september 2018. Vandaag is dat alweer vier maanden geleden. De tijd vliegt en het lijkt wel alsof we gisteren elkaar de hand schudden op het KvK-kantoor in Eindhoven; die clichés hebben toch een kern van waarheid. En nu, 4 maanden later, hebben we toch al een hoop geleerd over het hebben van een eigen bedrijfje, maar ook over het hebben van een eigen bedrijf waar je samen met je partner voor verantwoordelijk bent. We zijn trouwens nog steeds bij elkaar.

Aan de slag

We zijn blij met de positieve reacties die we mochten ontvangen en we blijven elke dag werken aan nieuwe producten. Het leukste is echter wanneer iemand zelf een idee heeft voor een ring of voor een product die we met onze lasersnijder kunnen maken. Dan kunnen wij ook een beetje experimenteren. Vooral het uitzoeken van speciale stenen waar iemand naar op zoek is, blijft een fantastisch uitdaging!

 

"Alle ringen in onze shop zijn gemaakt van sterling zilver. Ik vind het
super leuk om nieuwe ontwerpen te bedenken, maar vooral om er
een persoonlijke draai aan te geven"
 Lesley

We zijn dan ook van plan om er een steeds groter avontuur van te maken! Ben je net als wij ook benieuwd hoe ons avontuur verder gaat? Je kunt ons in de gaten houden op onze Facebook-pagina, maar ook via Instagram of TwitterWij horen graag wat je van onze producten vindt. En misschien zien we je binnenkort wel op een beurs of markt - check even onze agenda. Op 13 en 14 april 2019 staan we in ieder geval met onze marktkraam op de  Elf Fantasy Fair (Field of Honour). En op 21 april zien we je graag op YALfest. Tot dan!

 

"Het was een heerlijk gevoel om de eerste bestelling met de laser-
   snijder te maken en hem met een strik af te maken. En eigenlijk   
   bleef ik dat gevoel houden bij elke volgende creatie!" 
Maikel

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.