Maatwerk voor jezelf

Gepubliceerd op 1 februari 2019 om 16:11

Even tijd voor jezelf. Het is namelijk alweer even geleden dat ik een ring voor mezelf maakte. En eens in de zoveel tijd vind ik het leuk om een oude steen nieuw leven in te blazen. Hoe kan dat nu beter dan in een eigen sterling zilveren ring? Lesley kan niet alleen nieuwe ringen maken, maar ook een ' oude'  ring of steen een nieuw ontwerp of een nieuwe vorm geven. Deze keer doet ze dat met haar aquamarijn. De steen zit al even in een ring die ze niet meer draagt. Toen ze haar oude ring weer tegen kwam, dacht ze: 'Die wil ik weer dragen!'

 

"Op maat gemaakt voor mezelf. Ik kwam mijn oude ring tegen en ik vond mijn aquamarijn echt te mooi om te laten liggen! Daarom verwerkte ik mijn steen in deze nieuwe ring" Lesley

Zo af en toe is het fijn om iets 'ouds'  tegen te komen. Een lange tijd geleden heb ik een aquamarijn gekocht en in een ring gezet. Die ring heb ik een lange tijd met veel plezier gedragen. Maar omdat ik er van houdt om mijn sieraden te wisselen, washet na een tijdje toch tijd voor om plaats te maken voor een andere ring. En zoals het dan gaat met ' oude favorieten' .. komt hij in een laatje terecht. 

Nieuw leven

Toen ik mijn aquamarijn weer zag, werd ik blij. Niet alleen omdat ik hem super mooi vind, maar ook omdat ik er fijne herinneringen aan heb. Sieraden zijn vaak persoonlijk en dat geldt zeker voor mij; ik kies mijn sieraden zorgvuldig en soms sta ik heel lang naar een steentje te kijken voordat ik besluit hem te kopen. Met het hergebruik van mijn aquamarijn kan ik weer een mooie ring maken en kan ik de steen weer bij me dragen. Super toch? En zie hem mooi zijn!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.