Terugblik op 2019

Gepubliceerd op 16 januari 2020 om 01:16

Legendfairy

Het jaar 2019 was voor ons het eerste volle jaar waarin we een eigen bedrijf hadden. De volle vier kwartalen, om te kijken of we er samen iets van konden maken. Conclusie? Het was fantastisch!

Nieuwe producten en maatwerk

In 2019 zijn we met nieuwe producten aan de slag gegaan. Zo hebben we al veel mensen blij kunnen maken met maatwerk fotolijstjes, kregen we de eer om prachtige sieraden (trouwringen, gouden ring en geboortesieraad) te mogen maken én werden we door een boekenbox en auteur gecontacteerd voor een maatwerk opdracht. Al met al natuurlijk geweldig dat jullie ons weten te vinden! 

Evenementen

We hebben ook kennis mogen maken met onze doelgroepen op verschillende evenementen. Dat was ontzettend hard werken en erg spannend, maar vooral enorm leerzaam! We hebben leuke mensen leren kennen en persoonlijke feedback gekregen op onze producten.  We stonden o.a. op de Elf Fantasy Fair, YALfest, ILFU en een Young Adult boekenevenement in boekhandel Haasbeek in Alphen aan den Rijn. Ook in 2020 zijn we weer van plan om mee te doen aan evenementen. Zo zullen we o.a. later dit jaar te zien zijn op een markt in Vught.

Kon het beter?

Ja, absoluut. We hebben vanwege privé omstandigheden (lees hieronder) en onze banen, niet alles kunnen oppakken. Té veel ideeën en té weinig tijd. Gelukkig zijn we er nog en hebben we 2020 om verder te bouwen op een mooie basis. 

Privé

Verloofd!

Op 16 februari 2019.

Zwanger!

Begin 2020 verwachten wij een zoon. 

Zoals jullie je vast voor kunnen stellen, zorgt dit ervoor dat we de eerste maanden van het jaar 2020 niet te zien zullen zijn op evenementen en het rustig aan doen met het ontwikkelen van nieuwe producten. 

Wel behouden we ons huidige assortiment en zullen we jullie dezelfde service bieden als voorheen. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb